Over ons

Bijhuizen

Bijhuizen is opgericht in 2020, met als doel de markt te voorzien van luxe bijhuizen en chalets. Kwaliteit, modern en duurzaam. Onze bijhuizen worden gekenmerkt door een unieke stijl en aandacht voor de functionele indeling. En nog belangrijker, om uw gemak te realiseren. Bijhuizen maakt gebruik van technologische oplossingen met een oogpunt op laag energieverbruik en voldoen aan alle regelgeving. Onze bijhuizen zijn het resultaat van het werk van vakmensen die functionele en doordachte ontwerpen tot in het kleinste detail creëren. Op basis van hun kennis, ervaring en de behoeften van klanten. Daarom heeft Bijhuizen erkenning en goedkeuring gekregen van duizenden mensen die op zoek zijn naar hun droom bijhuis. Onze bijhuizen zijn niet alleen erg populair bij individuelen, maar ook bij ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in projecten. Rekening houdend met de trends, creëren we voortdurend nieuwe modellen, en ook aangepast aan de veranderende behoeften van klanten.

Onze bijhuizen zijn te gebruiken voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld vakantiehuis, werkunit, mantelzorghuis, noem maar op. Tijdens het ontwerp houden wij rekening met uw doeleind. Informeer naar de opties en mogelijkheden in maatwerk en uitvoering. Wij staan voor u klaar om uw bijhuis naar uw wens te realiseren!

Bij Bijhuizen verzorgen wij het traject van A tot Z. Alle bijhuizen hebben een standaard uitvoering, maar kunnen volledig aangepast worden naar uw wens. Van exterieur tot interieur! Gaat u voor een natuurlijke uitstraling of heeft u meer voorkeur voor een luxe uitstraling? Samen met Bijhuizen bespreekt u uw wensen, alles is mogelijk. Wij realiseren uw bijhuis binnen enkele weken, uiteraard afhankelijk van de specifieke wensen. Ook met korte lijnen tussen de fabriek bent u altijd up-to-date van de voortgang.

Wij leveren sleutelklare bijhuizen, alle gemak onder één dak!

Bekijk daarom de diverse modellen op onze website!